Screenverhot

Screenverho on rullaverhon kehitetty versio, joka sisältää yläkotelon, screenkankaan ja sivuohjauskiskot. Screenverho on tyylikkäästi muotoiltu. Osien yhdistämisen joustavuuden ja kompaktin suunnittelun takia voi screenverhon helposti asentaa kaikenlaisiin ikkunoihin, mikä tarkoittaa, että sen voi asentaa jo olemassa oleviin ikkunoihin. Screenverho asennetaan yleensä ikkunan ulkopuolelle, mutta voidaan asentaa myös ikkunan sisäpuolelle. Screenverho ei ole sisäkäytössä kylläkään niin hyödyllinen. Kun screenverho asennetaan ikkunan ulkopuolelle, antaa se säädettävissä olevan varjon auringolta ja sillä on vähäinen vaikutus rakennukseen ulkoiseen olemukseen.

Pimennysverhot

Käytännössä jokaiseen ikkunaan voi asentaa pimennysverhon. Täysi pimennys vaatii tumman kankaan, että huone olisi riittävän pimeä esimerkiksi elokuvien katseluun.
Audiovisuaalisiin esityksiin voi käyttää vaaleampia värejä, mitkä sopivat paremmin muun sisustuksen kanssa. Audiovisuaalisten laitteiden lisääntynyt käyttö liike-elämässä ja opetustarkoituksissa on kasvattanut pimennysverhojen kysyntää.
Lido/Maxim on tehokas ja joustava pimennysjärjestelmä. Seinä/kattokiinnitin sopii tarkalleen yläkoteloon, mikä takaa täyden suojan valolta. Sivuohjauskiskoissa ja alalistassa on harja, mikä estää valon näkymisen. Lido/Maxim pimennysverhojärjestelmä luo ihanteelliset olosuhteet elokuvien katselemiseen ja antaa riittävän suojan esimerkiksi röntgen- ja valokuvaukseen. Lidon ja Maximin yläkoteloon on mahdollista laittaa lisäverho. Tämä poistaa tarpeen hankkia erikseen verhokisko, koska se on jo yläkotelossa valmiina.
Verhoissa on kaksiosainen yläkotelo, mikä mahdollistaa huollon, ilman että koko yläkotelo pitäisi irrottaa. Sivuohjauskiskoja on mahdollista saada kahta eri kokoa, 21 x 40mm on screenverhoille ja 21 x 70mm on pimennysverhoille. 21 x 70mm sivuohjauskiskoon voi laittaa 5mm tai 9mm harjan.
UUTUUS! Saatavilla nyt uusi ja turvallinen käyttömekanismi pimennysverhoihin sekä screenkaihtimiin. TEXIENNE TAISOLIENNE IKKUNOITTEN VÄLIIN