Puusälekaihtimet

Puulla on se erinomainen ominaisuus, että samalla kun se on näyttävä, siitä huokuu myös lämpöä. Piditpä vaaleista tai tummista puulajeista, saat kotiisi yksilöllisyyttä Luxaflex puusälekaihtimilla.
Uniikit yksityiskohdat
Luxaflex Puusälekaihtimet ovat täynnä kauniita yksityiskohtia. Esimerkiksi vetonarun paino on yhdistelmä alumiinia ja värikoordinoitua puuta. Voit valita tavalliset tai leveät askelnauhat. Valitse ne sävy sävyyn tai säleiden väristä poikkeava tehosteväri.
FSC-sertifiointi
Luxaflex Puusälekaihtimia on suuri valikoima FSC-sertifioidusta puusta. Valitsemalla FSC-sertifioidut puusälekaihtimet tuet metsien kestävää kehitystä. Sertifiointi on maailmanlaajuisesti WWF:n hyväksymä, joten voit ostaa puusälekaihtimemme hyvällä omalla tunnolla.
Mittatilauskaihdin
Luxaflex Puusälekaihtimet ovat myynnissä vain Luxaflex jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.
Uniikit ominaisuudet:
  • Yksi säädin, kolme toimintoa
  • Automaattinen narulukko
  • Markkinoiden pienin koko

Mallit

35 mm
Kapein säleleveys kolmesta. Sopiva pieniin ikkunoihin tai tilaan, jossa on muita rajoituksia.
50 mm
Keskikoko suurehkoihin ikkunasarjoihin. Tätä säleleveyttä on suurin valikoima eri puulajeissa.
68 mm
Säleiden muotoilun ansiosta sälekaihdin on tiivis suljettuna. Täydellinen suuriin ikkunoihin.
Standard
Malli alumiinikasetilla, johon voit saada peitelistan sovitettuna säleiden värin kanssa.
Evolution
Vaihtoehtona kasettiin piilotetulle mekanismille on Evolution. Malli, jossa on näkyvissä oleva mekanismi ja siisti värikoordinoitu ylälista.
Fusion
Mallissa on tyylipuhdas alumiininen etuprofiili ja alalista, jotka tuovat kaihtimeen enemmän näyttävyyttä.
Vapaasti laskeutuva
Vapaasti laskeutuva Luxaflex puusälekaihdin sopii erinomaisesti pystysuunnassa oleviin ikkunoihin.
Pingotettu
Pingotettu Luxaflex puusälekaihdin pysyy paikoilla vaijereiden avulla ja on siksi hyvä ratkaisu kippi-ikkunoihin.

Värit & materiaalit

Surpreme
Luxaflex Puusälekaihdin Surpreme on jaettu kolmeen ryhmään; jalopuut, pianolakatut ja Specials. Jalopuiset puusälekaihtimet on käsitelty UV-suojan sisältävällä öljyllä, joka säilyttää puun luonnollisen ilmeen. Pianolakatuilla puusälekaihtimilla, joissa on käytetty moderneja värejä, saadaan trendikäs ilme, kun taas Specials kaihtimissa on uniikki rakenne tai kuvio.
Bambu
Markkinoiden ympäristöystävällisin puulaji on Bambu. Se kasvaa nopeasti ja sitä on helppo viljellä. Bambu on myös vakaa ja kevyt materiaali, joten sen ohjaus ei ole niin raskasta.
Essentials
Tämä mallisto tarjoaa suurimman valikoiman värejä ja vaihtoehtoja. Essentials sopii kaikkiin kolmeen säleleveyteen. Löydät mallistosta sekä lakattuja puusäleitä eri väreissä, että säleitä, jotka muistuttavat jalopuuta. Säleissä käytetty akryylilakka on ympäristöystävällistä, iskunkestävää ja kosteutta hylkivää. Materiaalina on lehmus tai kuusi ja mallisto on FSC-sertifioitu.
Basics
Tämän malliston säleet näyttävät ja tuntuvat oikealta puulta. Siksi ne ovat ihanteellisia tiloissa, joissa on korkeampi lämpötila ja ilmankosteus.
Oma väri
Jos haluat saada oman värin tai sävyn kaihtimeesi, jota et löydä mallistosta, voit valita värin NCS- tai RAL-väreistä. Säleen materiaali on lehmus tai kuusi ja mallisto on FCS-sertifioitu. Oman värin voit valita kaikkiin kolmeen säleleveyteen.
Palosuojatut säleet
Valitse puusälekaihdin palosuojutuilla säleillä tilaan tai rakennuksiin, joissa sitä vaaditaan. Palosuojattuja säleitä on saatavana useissa väreissä. Kaikki muut osat on myös käsitelty paloturvalliseksi eurooppalaisen standardin mukaisesti.

Henkilökohtaiset valinnat

Käyttömekanismi: Sivuveto
Puusälekaihdinta sivuvedolla ohjataan naruilla; yksi nostaa ja laskee kaihdinta ja toinen kääntää säleitä. Mallissa Standard voit valita narujen paikan samalla sivulle tai vastakkaisille. Mallissa Evolution narut ovat aina yhdessä.
Käyttömekanismi: Moottori
Moottoroinnissa on monia hyviä puolia, kuten esimerkiksi käyttömukavuus ja energiansäästö. Moottoria ohjataan seinään sijoitetusta kytkimestä, kaukosäätimellä tai seinälähettimellä. Voit valita myös valo- ja lämpötilasensorin tai ajastuksen.
Askelnauhan valinta
Voit valita kapeat säleen väriin sopivat askelnauhat tai leveät askelnauhat sävy sävyyn tai eri sävyn tehosteväriksi. Malleissa Fusion ja Evolution on aina leveät askelnauhat.
Oma väri
Samaan kaihtimeen voit valita useamman värisiä säleitä. Lisäksi voit valita värin vapaasti NCS- tai RAL-väreistä.
Pianolakkaus
Modernin ilmeen saat valitsemalla Luxaflex puusälekaihtimen pianolakattuna ja askelnauhat huomiota herättävällä tehostevärillä.
Specials
Mallistosta Specials löydät puusälekaihtimen, joiden sälerakenne on uniikki. Valitse eri rakenteista ja kuvioista.

Uniikit mahdollisuudet

Kevyt ratkaisu
Puusälekaihdin on yleensä painavampi kuin muut auringonsuojatuotteet, mutta kun valitset kaihtimen ympäristöystävällisestä mallistosta Bambu, saat kevyen ja sujuvasti toimivan kaihtimen.
Kostea tila
Luxaflex puusälekaihtimissa on saatavana malleja, jotka on tarkoitettu kosteisiin tiloihin, kuten keittiöihin, kylpy- ja pesuhuoneisiin. Mallisto on nimeltään Basics ja sen materiaali on muovia, joka muistuttaa puuta.
Korkea ikkuna
Puusälekaihdin sopii korkeisiin, kapeisiin tai leveisiin ikkunoihin, koska kaihdin voidaan valmistaa leveyksissä välillä 40 cm ja 240 cm ja korkeuteen 300 cm maksimi pinta-alan 4,8 neliömetrin rajoissa vakiomallissa.
Tilanjakaja
Luxaflex puusälekaihdin täysin peittävällä peitelistalla ja 50 mm säleillä sopii hyvin tilanjakajaksi, koska se on tukeva ja sen ulkonäkö on sama molemmin puolin.