Parvekepaneelit

Parvekepaneelit tuovat häikäisysuojaa lasitetuille parvekkeille ja patioille. Lasitetuilla parvekkeilla kuumuus ja häikäisy käy kesällä usein ylivoimaiseksi. Auringonsuojausmahdollisuuksia on tarjolla useita, mutta ongelmaksi muodostuu usein eri tuotteiden suuret mekanismit jolloin lasitusten avaaminen ei onnistu jos mekanismit ovat tiellä. Meillä on tähän ratkaisu, parvekepaneelit.
Paneelit liukuvat erittäin matalassa kiskossa joka kattokiinnityksellä mahtuu hyvin lasituksen profiilin ja katon väliin. Paneelit taas liukuvat kiskossa sivuttaissuunnassa jolloin ne voidaan siirtää aukeavien ikkunoiden tieltä silloin kuin ikkunoita avataan. 60cm tai 90cm leveät paneelit voidaan niputtaa kiskossa jompaankumpaan reunaan erittäin pieneen tilaan suunnitellun ripustusjärjestelmämme ansiosta.
Parvekepaneeleissa on otettu huomioon myös lasien pesu, poisvedettynä paneleeissa ei ole keppejä ja naruja eikä myöskään lasin yläreunassa mitään nippuja peittämässä maisemaa tai vaikeuttamassa ikkunoiden pesua. Parvekepaneelit saadaan myös helposti nostettua kokonaan pois jos kankaat halutaan säilyttää jossain muualla kuin kiskojärjestelmässä. Täysin kelluvan järjästelmän ansiosta saat raottoman auringonsuojauksen tai osittaisen varjostuksen, sinä päätät.
Parvekepaneeleissa uv-suoja on aina vähintään 86%, tämä luku takaa tehokkaimman suojan auringolta peittämättä kuitenkaan maisemaa ja pimentämättä tilaa, näet mitä ulkona tapahtuu ja parvekkeesi kukat ja kasvit saavat valoa.
Parvekepaneeli on pitkäikäinen tuote pystyasentonsa vuoksi. Kaikki vaakapinnassa olevat tuotteet keräävät vettä, likaa ja siitepölyä pintaansa joka vaatii jatkuvaa puhdistusta sekä kuluttaa myös tuotetta. Parvekepaneeleiden ylä- ja alakäänteiden saumat tehdään hitsaamalla sillä ompeleisiin saattaa jäädä pieni tasku joka voi kerätä likaa ja pölyä.
Kaikki parvekerullaverhot sekä pystylamellit toteutetaan myös samasta materiaalista.
Parvekepaneeleille myönnämme 5 vuoden takuun.

Parvekepaneelit