Plaza Home ja Plaza Pro

Weinorin Plaza on ideaalinen valinta tuulisille terasseille. Tavallisista terassimarkiiseista poiketen Plaza on varustettu maahan kiinnitettävillä päätyjaloilla ja sivukiskoilla, jotka tekevät siitä erityisen vakaan tuulisiin olosuhteisiin. Ominaisuuksiensa ansiosta Plazaa voidaan pitää auki kovallakin sateella, kun kallistuskulma on enemmän kuin 14 astetta.
Plaza Pro on ominaisuuksiltaan varma valinta esimerkiksi ravintolan terassille. Sen rakenne on erittäin vankka ja se kestää tuulta sekä vesisadetta huomattavasti paremmin kuin perinteiset terassimarkiisit. Plaza Pron saa jopa kuuden metrin ulostulolla ja erillisistä yksiköistä saa koottua laadukkaan katteen isoimmillekin terasseille. Plaza Pro tarjoaa mahdollisuuden liittää mm. sivu- ja päätyseiniä itse katteeseen, jolloin sen avulla voidaan rajata erillisiä alueita.
Avoimille alueille voidaan luoda katettu tila Weinorin Duofix tukirakenteen avulla. Duofixiin voidaan asentaa kaksi Plaza Pro markiisia, siten että ne avautuvat vastakkaisiin suuntiin.
Tekniset tiedot Weinor Plaza Home Weinor Plaza Pro
Max. leveys 600 cm 500 cm
Max ulottuma 400 cm 600 cm
Kaltevuus 0°-45° 0°-45°
Sarjoitus Kyllä Kyllä
Seinäelementit* Ei Lisäkaiteen avulla
Moottorikäyttö Vakiona Vakiona
Kauko-ohjaus* Kyllä Kyllä
47 vakioväriä Kyllä Kyllä
Muut RAL-värit* Kyllä Kyllä
8 Erikoisväriä* Kyllä Kyllä
Muut värit* Kyllä Kyllä
Valaistus* Kyllä Kyllä
Lämmitin* Kyllä Kyllä
* Lisämaksusta