Lasikatteet

Weinor lasikatteet on suunniteltu tarjoamaan monipuolista suojaa erilaisille terasseille. Lasikatteiden avulla pidennät terassikautta pitkälle syksyyn tai luot ympärivuotiseen käyttöön soveltuvan terassin. Lasikatteiden valikoimasta voit valita juuri omien tarpeidesi mukaiset vaihtoehdot. Kaikkiin katevaihtoehtoihin voit lisätä aurinko- ja näkösuojaa tarjoavia markiiseja sekä monia mukavuutta lisääviä lisävarusteita.

WeiTop Terrazza

WeiTop Terrazza on lasikate Weinorilta, joka pidentää terassikautta pitkälle syksyyn ja aloittaa sen vastaaavasti aikaisin keväällä. Lasikate parantaa talon, terassin ja puutarhan ulkonäköä huomattavasti.

Glasoase

Weinorin Glasoase on terassille rakennettava lasiseinäjärjestelmä. Se voidaan yhdistää WeiTop Terrazzaan tai jo olemassa olevaan terassikatteeseen. Seinäelementeissä ei ole kehyksiä ja näin näkyvyys puutarhaan on esteetön.

WeiTop Vivienda

WeiTop Vivenda on lasikate, jonka katto ja seinät ovat varustettu lämpölasein ja on rakenteeltaan eristetty. WeiTop Vivenda on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja se antaa mahdollisuuden lisätä asuintilaa puutarhaan.