Hyönteisverkko

Lämpimät kuukaudet ovat fantastisia. Mikään ei ole mukavampaa kuin antaa ovien ja ikkunoiden olla auki myöhään illalla. Ja monien hyönteisverkkoratkaisujemme ansiosta sinun ei tarvitse välittää kutsumattomista vieraista, kuten hyönteisistä ja hämähäkeistä. Meiltä löydät vaihtoehdon olipa sitten kyseessä ovi tai ikkuna, joka sopii värinsä ja tyylinsä puolesta talosi ulkonäköön. Meidän maailmassamme nimittäin voidaan esteettisyys yhdistää käytännöllisyyden kanssa.
Hyönteisverkkoa on saatavana monia eri malleja sekä oviin että ikkunoihin, myös taloihin joissa on allergian oireista potevia. Lisäksi voit saada listat ja profiilit RAL-väreissä, jotka sopivat talosi tyyliin ja ulkonäköön.

Kiinteät Raamit

Kiinteitä raameja on kolme eri mallia.
Basic
Kiinteä basic raami asennetaan seinään (syvennyksen ulkopuolelle) kääntyvän kannakkeen avulla. Verkon kiinnittäminen ja pois ottaminen on yksinkertaista. Ylimääräiset vaaka/pysty poikkiprofiilit asennetaan 100cm ylittävissä leveyksissä/korkeuksissa. Kahdet asennetaan leveyksissä, jotka ylittävät 200 cm.
Standard
Kiinteä standard raami asennetaan ikkunaraameihin ns. Z-kannakkeella tai syvennykseen nastalla. Vaakasuora poikkiprofiili asennetaan 150 cm ylittäviin korkeuksiin. Verkkoa voit tilata myös allergiaystävällisenä verkkona.
Komfort
Kiinteä komfort raami asennetaan ikkunaraameihin ns. Z-kannakkeella. Vaakasuora poikkiprofiili asennetaan 150 cm ylittäviin korkeuksiin. Verkkoa voit tilata myös allergiaystävällisenä verkkona.

Sivusta kiinnitettävä

Sivusta kiinnitettävä kiinteä raami asennetaan saranoilla. Vakiona malli toimitetaan ilman asennusraameja (seinäasennus), mutta sen voi tilata myös raameilla seinään tai syvennykseen. Lisäksi malliin voi saada itsestäänsulkeutuvan mekanismin. Vaakasuora poikkiprofiili asennetaan korkeuksiin, jotka ylittävät 150 cm.
Saatavana myös allergiaystävällinen verkko.

Rullakaihdin

Hyönteisverkko on kiinnitetty kasettiin (52×51 mm), joka asennetaan joko seinään tai syvennykseen. Sivulistojen leveys on 34 mm. Rullakaihtimessa on ääntä vaimentava rullaussysteemi ns. soft raise, jota ohjataan kankaan alareunassa olevasta listasta.

Saranaovi

Saranaovea on kaksi erilaista:
Standard
Standard avautuu yhteen suuntaan. Se toimitetaan 12,5 cm korkealla listalla alareunassa (löytyy myös korkeampi malli + 9 cm). Valinnaisesti voit valita joko täydelliset asennusraamit tai U-raamit.
Lisäksi on saatavana itsestäänsulkeutuva mekanismi ja allergiaystävällinen verkko.
Heiluriovi
Heiluriovi avautuu sekä sisään- että ulospäin. Se toimitetaan aina asennuskehysten kanssa, 12,5 cm korkealla listalla alareunassa (saatavana myös korkeampi + 9 cm) ja itsestäänsulkeutuvalla mekanismilla.
Saatavana myös allergiaystävällisellä verkolla.

Liukuovi

Hyönteisverkkoliukuoviin on saatavana joko yksi- tai kaksiurainen kisko. Se asennetaan seinään tai kattoon/lattiaan. Valinnaisesti voi tilata myös sivukanaalit.
Saatavana myös allergiaystävällisellä verkolla.

Vekkiovi

Vekkiovi asennetaan kattoon/seinään, mutta seinäasennusta varten on saatavana erilliset asennusraamit. Sivukanaalit voit myös valita harjattuna tai magneetilla. Sivuunvedettynä vekkioven parkkeerausleveys on 100 cm.
Vekkioven alakisko on lähes litteä, joten kulku on esteetöntä.

Hyönteisverkko kellari-ikkunoihin

Hyönteisverkko kellari-ikkunoihin kiinnitetään erillisillä kiinnikkeillä.